30 Mart 2015 Pazartesi

Pazi sarmasi tarifi

Pazı Sarması tarifi
Etli pazı sarması
Prinçli pazı sarması

Geçen gün eşimin isteği üzerine ilk defa pazı sarması tarifi yaptım. Netten bazı arkadaşlarımın yardımı ile sarmalarımı yaptım. Bu sefer prinçli yaptım ama bir dahaki sefer bulgurlu yapacağım.



Pazı sarmasının en önemli püf noktası pazıları sıcak suya bir daldırıp çıkarmak fazla bekletilirse çok yumuşuyor ve sararken yırtılıyor. Tecrübeyle sabittir. :)
Birde pazı çok kolay piştiği için içinizi mümkünse kavurarak yapmanız.




Gerisi normal yaprak sarma gibi yapılıyor.

Kıymalı yaprak sarma tarifim için Tıklayınız



Afiyet olsun.



Pazı Sarması tarifi
Etli pazı sarması
Prinçli pazı sarması

7 yorum :

  1. ne güzel bir lezzettir bende ilk yaptığımda haşlamıştım çok çabuk yumuşuyor aynen bir sıcak suya daldırıp 2-3 dakika bekletmek kafi ayrıca bulgurla daha da nefis oluyor denemeni tavsiye ederim. ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilk fırsatta deneyeceğim. Tüyoların için ayrıca teşekkürler

      Sil
  2. Bende bulgurlu yapıyorum pek güzel oluyor.Elinize saglık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende deneyeceğim. Teşekkür ederim sevgiler

      Sil
  3. Tarifiniz enfes gözüküyor. Bende en kısa zamanda bu tarifi deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bir sarma çeşidi . Pişman olmayacağınızı düşünüyorum

      Sil
    2. Gerçekten güzel bir sarma çeşidi . Pişman olmayacağınızı düşünüyorum

      Sil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner