3 Aralık 2014 Çarşamba

Arap kebabı tarifi

Arap kebabı
Arap yemekleri
Hatay yemekleri


Bu tarifi bugün eski komşum Çiğdem gönderdi. Bugün face hesabımdan akşam yemeği önerilerimizi paylaşırken arkadaşım bu yemeği yaptığını söyleyince bana yemeğin resmini çekip yollamasını rica ettim.
Tarife onun anlatımıyla aktarıyorum.

Arap kebabı :
yarım kilo kıymayı bir adet soganla kavurun üstüne bes adet domatesi küp seklinde doğrayıp üzerine ekleyin Salça konulmuyor pul biber tuz karabiber ağız tadınıza göre ekleyin su koymadan dmatesin suyuyla pişirin dilerseniz icine yeşil biber de koyabilirsiniz yanına isteğe bağlı mercimek köftesi yapabilirsiniz güzel oluyor afiyet olsun 


Arap kebabı
Hatay yemekleri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner