23 Şubat 2013 Cumartesi

MİLFÖYLÜ ELMALI PASTA




ÇOK PRATİK BİR TARİF GEÇEN GÜN NURSEVİN ARKADAŞIMIN BLOĞUNDA GÖRDÜM BU TARİFİ HEMEN DENEDİM HARİKA OLDU ANİDEN GELEN MİSAFİR İÇİN PRATİK YAPIMI KOLAY  iÇ MALZEMESİ OLARAK DAHA ÖNCE YAPTIĞIM ELMALI PASTA İÇ MALZEMESİNİ KULLANDIM MİLFÖYLERİ ÇÖZÜLMESİ İÇİN TEPSİYE DİZİYORUZ. MİLFÖYÜ DÖRDE BÖLÜYORUZ. İÇ MALZEMESİNİ KOYUP RESİMDEKİ ÇEKİLDE KATLAYIP KÜRDANLA TUTTURUYORUZ 200 ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİP ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ SERPİYORUZ.

AFİYET OLSUN

1 yorum :

  1. nefis görünüyor ellerinize sağlık:)
    çok pratik bir okadar da lezzetli:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner