15 Ekim 2012 Pazartesi

YUMURTALI TAZE FASULYE KAVURMASI



KLASİK TAZE FASULYE YEMEKLERİNDEN BIKMIŞTIM. BU SEFER TAZE FASULYEYİ FARKLI YAPMAK İSTEDİM.
TAZE FASULYELERİ KÜÇÜK KÜÇÜK  DOĞRADIM.( YARIM KG. )
DÜDÜKLÜDE 10 DAKİKA HAŞLADIM
BAŞKA BİR KABIN İÇİNDE TEREYAĞDA BİRAZ FASULYELERİ KAVURDUM.
ÜZERİNE 4 YUMURTA KIRIP KARIŞTIRARAK PİŞİRDİM. SICAK SICAK SERVİS YAPTIM.
OĞLUM TAZE FASULYE PEK SEVMEZ AMA BUNU ÇOK SEVEREK YEDİ.

TAVSİYE EDERİM

3 yorum :

  1. Günaydın, ellerinize sağlık. Ne kadar güzel, leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. Me encanta se ve muy delicioso me gustaría probar, abrazos y abrazos.

    YanıtlaSil
  3. Enfes ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner