23 Mart 2010 Salı

LAHANA KAVURMASI



BU TARİFİDE ARKADAŞIM NURAN'IN TAVSİYESİYLE YAPTIM

 LAHANALARI İNCE İNCE DOĞRADIM BİR MİKTAR SIVI YAĞ İLE PİŞİNCEYE KADAR KAVURDUM PİŞİNCE ORTASINI AÇIP BEN PİLAVLIK BULGUR KOYDUM





(NURAN KÖFTELİK BULGUR KULLANIYORMUŞ BEN PİLALIK BULGURLA DENEMEK İSTEDİM )

ÜZERİNİ KAPATTIM KENARLARINDAN BİRAZ SICAK SU EKLEDİM KISIK ATEŞTE BİRAZDA ÖYLE PİŞİRİP SONRA LAHANALARLA BULGURLARI VE BİRAZDA PUL BİBER EKLEYİP KARIŞTIRDIM

3 yorum :

  1. Kalpkurabiye Olarak YE# 54 ŞIMARTAN MEYVELİ TATLAR ETKİNLİĞİ ' ne ev sahibeliğini yapıyorum ve
    1-30 NİSAN 2010 Tarihleri arasında katılımlarınızı heyecanla bekliyorumm..


    Kıpır kıpır, sımsıcak, aşk dolu, mis kokulu bu güzell bahar günlerinde tümm can dostlarımı etkinliğimi şenlendirmek üzere davet ediyorum..


    Blogu olan arkadaşlar, blogunuzun ismini, tarifinizin adını ve linkini,
    Blogunuz yoksa isminizi ,tarifinizin adını, fotosunu ve yaşadığınız şehiri dnz.gns.37@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz..

    YanıtlaSil
  2. Ayşeciğim soğan koymadınmı yoksa benmi kaçırdım okurken?
    ben bol soğanlı yaparım lezzetini arttırır afiyet şifa olsun güzel görünüyor sevgileeer:)

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner