16 Şubat 2010 Salı

BENİMDE ÖZEL BİR TARİFİM VAR ETKİNLİĞİM İÇİN YAPTIĞIM TAVUK DOLMASI





TAVUK DOLMASI
4 PARÇA TAVUK GÖĞÜS FİLETO
100 GR TAVUK KIYMASI
3 KAŞIK PRİNÇ
1 KAŞIK DOLMALIK FISTIK
1 KAŞIK KUŞ ÜZÜMÜ
1 PAKET TAVUK BULYON
2 KAŞIK SALÇA
TUZ
KARABİBER
YENİBAHAR

YAPILIŞI
TAVUKLARI ORTADAN İKİYE BIÇAKLA KESİP AÇIYORUZ BİR TENCEREDE TAVUK KIYMASINI KAVURUYORUZ ÜZERİNE PRİNCİ İLAVE EDİP KAVURMAYA DEVAM EDİYORUZ DOLMALIK FISTIK VE KUŞ ÜZÜMÜNÜDE İLAVE EDİP 2 KAŞIK SU İLAVE EDİP AZICIK PİŞİRİYORUZ ILINMAYA BIRAKIYORUZ
HAZIRLADIĞIMIZ BU HARCI TAVUKLARIN ÜZERİNE KOYUP SARIYOR VE KÜRDANLA TUTTURUYORUZ
TAVADA KIZGIN YAĞDA HERTARAFINI KIZARTIYORUZ KIZARTTIĞIMIZ TAVUKLARI BORCAMA ALIP ÜZERİNE TAVUK BULYON İLAVE EDEREK SALÇALI SU HAZIRLIYORUZ TAVUKLARIMIZIN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ
200 DERECE FIRINDA YAKLAŞIK YARIM SAAT PİŞİRİYORUZ AFİYET OLSUN



8 yorum :

  1. Canım gerçekten özel bir tarif.Ellerin dert görmesin

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş.Ellerine sağlık canım.Sevgiler bıraktım.

    YanıtlaSil
  3. CANIM ELLERİNE SAĞLIKKK ÇOK GÜZELL TAVUK OLAN ERŞEYE BAYILIRIMM:)

    YanıtlaSil
  4. wwaoow gerçekten çok güzel ve özel bir tarif ellerine sağlık davetlerde de kullanılabilir pilav eşliğinde sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir tarif.muhteşem görünüyo.eline sağlık

    YanıtlaSil
  6. Canim ellerine saglik güzel bir tarif afiyet olsun sevgiler canim öptüm.

    YanıtlaSil
  7. nefis gözüküyor, ellerinize sağlık

    Müge

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner