7 Ocak 2010 Perşembe

HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE


HİNDİSTANCEVİZLİ KURABİYE

1 PAKET MARGARİN(ODA SICAKLIĞINDA)

5 KAŞIK PUDRA ŞEKERİ

2 YUMURTA (BİRİNİN AKINI AYIR)

3 KAŞIK HİNDİSTANCEVİZİ

1 PAKET KABARTMA TOZU

4 SU BARDAĞI UN

KURABİYEYİ BATIRMAK İÇİN AYRICA HİNDİSTAN CEVİZİ

BÜTÜN MALZEMELERİ KARIŞTIRIP HAMUR YOĞRULUR. CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARILIP YUVARLANIR VE ÖNCE YUMURTA AKINA SONRA HİNDİSTAN CEVİZİNE BATIRILIP TEPSİYE DİZİLİR. 170 DERECE FIRINDA PİŞİRİLİR. BEYAZKEN ÇIKARILIR.

AFİYET OLSUN....

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner