25 Eylül 2009 Cuma

ŞAKŞUKA


BİR ÖNCEKİ YAZIMDADA BAHSETMİŞTİM BU SENE RAMAZANDA BİZDE EN ÇOK ZEYTİN YAĞLILAR YENİLDİ DOLAPTAN ŞAKŞUKA, ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE VE ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI HİÇ EKSİK OLMADI
EŞİM HEPSİNDE AZ AZ YEMEK İSTEDİ
ŞAKŞUKA NIN TAM TARİFİNİ BİLMİYORUM AMA BEN BU ŞEKİLDE YAPIYORUM
PATLICANLARI KÜÇÜK KÜÇÜK KÜPLER ŞEKLİNDE DOĞRUYORUM KIZARTIYORUM. DOMATESİ RENDELEYİP PİŞİRİYORUM PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE SARMISAK RENDELEDİM SARMISAKLARI TADLARI BELLİ OLSUN DİYE PİŞİRMEDİM
PİŞİNCE O TADI VERMİYOR
PATLICANLARIN ÜZERİNE DOMATESLERİ EKLEYİP DOLAPTA DİNLENDİRİYORUM
SOĞUK SOĞUK SERVİS YAPIYORUM

4 yorum :

  1. Ayşecim içten yorumların için çok teşekkürler canım şakşukayı sevmeyen yoktur herhalde yazın vazgeçemediğim en güzel yemeklerinden ellerine sağlık sevgiler çok öpüğyorum canım

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, yorumlarınız için çok teşekkür ederim Ayşe Hanımcım. Evet doğru hatırlamışsınız, ben Eskişehirliyim ve Eskişehir'de yaşıyorum, aynı memleketteniz yani:))Yolunuz düşerse beklerim, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. patlıcanlı olan herşeye bayılırım;ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. merhabalar;
    yeterince yanınızda olamadığımdan dolayı çok sevdiğim blogumu kapatıyorum..umarım bol zaman bulduğum dakikada tekrar birlikte oluruz.hoşçakalın...
    mutfakgunesi.blogcu.com

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner