24 Eylül 2009 Perşembe

KARNIYARIK


BUDA BİR İFTAR YEMEĞİ İÇİN YAPILMIŞ KARNIYARIK BEN PATLICAN YEMEKLERİNİ ÇOK SEVİYORUM
NERDEYSE RAMAZANDA ŞAKŞUKAM HİÇ EKSİK OLMADI
KARNI YARIK YAPMASINI ÇOĞUNUZ BİLİYORSUNUZDUR
AMA BENİM GİBİ HİÇ YEMEK BİLMEDİĞİNİZ DÖNEMDE EŞİNİZ İLK YEMEK OLARAK KARNIYARIK İSTEMİŞSE LAZIM OLUR TABİ O ZAMAN BİLGİSAYARIM YOKTU TARİF KİTABINDAN BAKIP YAPMIŞTIM
PATLICANLARI KIZARTIYORUZ
2 KURU SOĞANI KÜP KÜP DOĞRUYORUZ. SIVI YAĞLA KAVURUYORUZ. 250 GR KIYMAYIDA EKLEYİP KAVURMAYA DEVAM EDİYORUZ. YARIM KAŞIK SALÇA VE 2 DOMATES RENDESİNİDE EKLEYİP KIZARTILAN PATLICANLARIN İÇİNİ DOLDURUYORUZ ÜZERİNE BİR SİVRİ BİBER BİR DİLİMDE DOMATES KOYUP FIRINDA PİŞİRİYORUZ
NOT :TEPSİYE SALÇALI SU YAPIP DÖKÜYORUZ YOKSA KURU KURUYA YANAR

2 yorum :

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner