27 Mayıs 2009 Çarşamba

Kabak dolmasi tarifi - Etli kabak dolmasi



MALZEMELER
250 GR KIYMA
1 ÇAY BARDAĞI PRİNÇ
1 ADET RENDELENMİŞ KURU SOĞAN
1 Y K KAŞIĞI SALÇA
BİRAZ SIVI YAĞ
KARABİBER TUZ
DERE OTU

HEPSİNİ KARIŞTIRIP OYULMUŞ KABAKLARI DOLDURDUM. BİRAZ SU EKLEYİP PİŞİRDİM

10 yorum :

  1. Ohhh yaz geldiği bloglardan hemende belli oluyorrr...:)
    Çok severim ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. burdaki kabaklar türkiyedeki gibi lezzetli olmuyor,nasil lezzetli olmustur dolmalar,eline saglik nefis görünüyor

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görünüyor.
    Çok beğendim.
    Sevgiler........
    Yaz geldi artık.

    YanıtlaSil
  4. YAZ GİBİSİ VARMI AYŞECİĞİM SEBZELER TAZECİK BOL HERSEÇENEK VAR BENDE DÜN YAPRAKLA KARIŞIK YAPTIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM HAYIRLI CUMALAR SEVİGİLER

    YanıtlaSil
  5. Tam bir yaz yemeği yanınada güzel bir yoğurt veya cacık :)))))

    YanıtlaSil
  6. Kabak dolmasi cok lezzetli gorunuyor, ellerine saglik..Ama kabak sevmeyen ben, birde ben yapabilsem onu.. cocuklarada yedirebilsem ne guzel olacak taa..
    Sevgiler hoscakalin..

    YanıtlaSil
  7. çok leziz görünüyor

    ellerine sağlık
    sevgilerrrr

    YanıtlaSil
  8. yanınada yoğurt harika olur
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. nasılda özledim Türkiye'nin kabağını. Çok leziz görünüyor Ayşecim ellerin dert görmesin canım

    YanıtlaSil
  10. bugün bende yengemde kabak dolması yedim kaç tane hemde tadına doyamadım canım seninde ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner