3 Mart 2009 Salı

PRATİK BİR LAHANA SALATASI


BU ANNEMDEN ÖĞRENDİĞİM BİR SALATA LAHANA SARMASI YAPINCA KALAN YAPRAKLARI BÖYLE DEĞERLENDİRİYOR BASİT AMA ÇOK LEZZETLİ
YAPILIŞIDA KOLAY LAHANALARI KÜÇÜK KÜÇÜK KIYIYORUZ LİMON SUYU, ZEYTİNYAĞ VE TUZ EKLEYİP KARIŞTIRIYORUZ 2-3 SAAT BEKLETİP KIYILMIŞ MAYDONOZ İLAVE EDİP KARIŞTIRIP SERVİS YAPIYORUZ
MAYDONOZU BOL OLURSA ÇOK GÜZEL OLUYOR BEN EVDE OLANLARI DOĞRADIM
DENEMEK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM

5 yorum :

  1. http://asotu.blogcu.com3 Mart 2009 15:38

    Ayşeciğim ellerine sağlık, ben çiğden yapıyorum ama bunlar haşlanmışmı acaba?
    sebilay.

    YanıtlaSil
  2. Canim, ellerine saglik. cok lezzetli görünüyor, cok severim.
    sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  3. Tam denk düştü ! lahanayla neler yapabilirim diye düşünürken bir baktım lahana salatası yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Bana sadece denemek kaldı artık :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Cok nefis görünüyor, ellerinize saglik. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. *Güller hep ellerinde açsın,
    ama dikenleri batmasın.
    Sevda hep seni bulsun,
    ama seni yaralamasın.
    Mutluluk hep yüreğine dolsun,
    ama beni unutturmasın..

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner