12 Mart 2009 Perşembe

cevizli irmik tatlısı




GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIMIZIN BLOĞUNDA GÖRMÜŞTÜM BENDE DENEDİM

İRMİK TATLISINI ESKİ TARİFİMLE YAPTIM İÇİNE İRİCE PARÇALADIĞIM CEVİZLERİ KARIŞTIRIP BORCAMA DÖKTÜM. ÜZERİNE ÇOK BEYAZ GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN DAMLA ÇUKULATA DİZDİM

9 KAŞIK İRMİK
9 KAŞIK ŞEKER
1 KİLO SÜT
BİR PAKET VANİLYA

BU MALZEMELER TENCEREDE SÜREKLİ KARIŞTIRARAK MUHALLEBİ KIVAMINDA PİŞİRİLİR İÇİNE CEVİZLER EKLENİP BORCAMA DÖKÜLÜR


İRİCE PARÇALANMİŞ CEVİZ
ÜZERİNİ SÜSLEMEK İÇİN DAMLA ÇUKULATA


2 yorum :

  1. tarife ulasilmiyor...yazdiginiza emin misiniz? cok harika gorunuyor da..

    YanıtlaSil
  2. tarifini alamiyor

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner