29 Ekim 2008 Çarşamba

PEYNİRLİ KÖFTE EBRU ŞALLI'NIN TARİFİ



BU TARİF EBRU ŞALLI'YA AİT
GEÇEN GÜN PROGRAMINDA YAPTI BU KÖFTEYİ
BENDE GEÇEN AKŞAM OĞLUMLA İKİMİZE AKŞAM YEMEĞİ İÇİN DENEDİM ÇOK GÜZEL LEZZETLİ VE DEĞİŞİK BİR KÖFTE OLDU YAPIMI ÇOK KOLAY
BEN KÖFTEYE KIYMA
KİMYON
KARABİBER
KIRMIZI BİBER
TUZ
VE BİRAZ BAYAT EKMEK İÇİ EKLEDİM
KÖFTE YOĞURDUM İÇİNE AYRI BİR KAPTA BİRAZ KIYILMIŞ MAYDONOZ VE PEYNİRİ KARIŞTIRIP KÖFTELERİN İÇİNE POĞAÇA YAPAR GİBİ PEYNİRLİ HARCI KOYDUM FIRIN TEPSİSİNE DOMATES DİLİMLERİNİ DİZİP ÜZERLERİNE KÖFTELERİ YERLEŞTİRDİM DİBİNE B İRAZ SU EKELYİP KIZGIN FIRINDA KÖFTELER KIZARANA KADAR PİŞİRDİM
BİZ YANINDA MISIRLI PİLAV İLE YEDİK DENEMNİZİ TAVSİYE EDERİM

1 yorum :

  1. Merhaba Canım,
    Köfteler bir harika ve çok iştah açıcı görünüyor. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner