9 Ekim 2008 Perşembe

Maydonozlu domates soslu spagetti tarifi

BU MAKARNAYI BU YAZ KAMPTA YEMİŞTİM SANIRIM KAMPIN SON GÜNÜYDÜ KAÇ GÜNDÜR HİÇ MAKARNA YEMEMİŞTİK BU MAKARNAYI GÖRÜNCE MERAK ETTİM SERVİS YAPILAN YERDE KALMAMIŞ AMA SAĞOLSUN BİR AŞÇI İÇERİDEN BULUP GELDİ VE TATTIK.



BEN GENELİKLE SOSLU MAKARNAYI YAPARIM FAKAT BÖYLE MAYDONOZ VE PUL BİBER EKLEMİYORDUM ORDA YİYİNCE ÇOK BEĞENDİM

KISACA ANLATAYIM

MAKANALARI HERZAMANKİ GİBİ HAŞLIYORUZ SUYUNU SÜZÜYORUZ MAKARNALAR SÜZGEÇTE SÜZÜLÜRKEN TENCEREYE BİRAZ SIVI YAĞ, RENDELENMİŞ DOMATES VE RENGİ GÜZEL OLSUN DİYE YARIM KAŞIK KADAR SALÇA VE DAMAK ZEVKİMİZE GÖRE PUL BİBER EKLİYORUZ BİRAZ DOMATESİ PİŞİRİYORUZ SONRA ÜZERİNE İYİCE KIYILMIŞ MAYDONOZLARI İLAVE EDİYORUZ MAYDONOZLARIN RENGİ YEŞİL KALMASI İÇİN MAYDONOZU EN SON EKLİYORUZ.
SÜZGEÇTEKİ SÜZÜLEN MAKARNALARI İLAVE EDİP KARIŞTIRIYORUZ SICAK SICAK SERVİS YAPIYORUZ MİS GİBİ MAYDONOZ KOKULU DOMATES SOSLU BİR MAKARNAMIZ OLUYOR

DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM

6 yorum :

  1. güzelmiş yapanın eline sağlık!!

    YanıtlaSil
  2. Ayşecim çok güzel olduğundan eminim canım italyan spagettiye benzemiş ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  3. cnm şmdi ben merak ettim,makarnayı süzgece boşaltmadan mı ekledik salçayı falan..makarnaya bayılırım ama şu kilo problemi yüzünden az yemeye çalışıyorum..slmlar

    YanıtlaSil
  4. ayşeciğim, bende domates ve maydonozu makarnada çok severim.

    Çok güzel gerçekten.

    ellerine sağlık hayatım

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Slm ziyaretiniz ve ii dilekleriniz için çok tskr ederiyorum.Umut ediyorumki bundan sonra daha sık karşılaşıcaz.Söylemeden geçemiycem makarnanız enfes gözüküyor...

    YanıtlaSil
  6. seviyorum seni makarna

    ellerine sağlık
    sevgilerr

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner