9 Eylül 2008 Salı

KIYMALI BEŞAMAL SOSLU KARNABAHAR



BİZİMKİLER KLASİK KARNIBAHAR YEMEĞİNDEN BIKTILAR BÖREĞİNİ DE YAPTIM ŞİMDİDE DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE BU TARİFİ UYDURDUM. GÜZEL OLDU.

KARNIBAHARLARI ÇİÇEKLERİNİ AYIRIP HAŞLADIM TEPSİYE DİZDİM.ÜZERİNE 250 GR KADAR KIYMAYI 2 KURU SOĞANLA KAVURUP SALÇA İLAVE ETTİM BUNUDA KARNIBAHARLARIN ÜZERİNE YAYDIM. AYRI BİR KAPTA HAZIR BİR PAKET BEŞAMAL SOS PİŞİRİP ÜZERİNE DÖKTÜM FIRINDA PİŞİRDİM.
ÜSTÜNE KAŞAR RENDELENSE DAHA GÜZEL OLACAKMIŞ AMA BENİM AKLIMA GELMEDİ İNŞALLAH BİR DAHAKİ SEFERE....

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner