26 Temmuz 2007 Perşembe

MAYALI KATMERLİ BÖREK






BU BÖREĞİ ANNEM YAPTI SENELER ÖNCE BÜYÜK HALAMIZDAN ÖĞRENMİŞ ÇOK GÜZEL ÇITIR ÇITIR BİR BÖREK ANNEMİN BU BÖREĞİNİ YİYENLER BAYILIYOR DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM


MALZEMELERİ


2 SU BARDAĞI SU


1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT


BİR PAKET YAŞ MAYA


TUZ


ALABİLDİĞİ KADAR UN




HAMUR 15 PARÇAYA BÖLÜNECEK TEPSİ BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇILACAK ARALARINA SIVI YAĞ SERPİLECEK HER 4 PAZINION ARASINA MAYDONOZLU PEYNİRLİ KARIŞIM SERPİLECEK BÜTÜN HAMURLAR BİTİNCE DİLİMLENİP TEPSİDE 20 DAKİKA KABARMASI BEKLENECEK BU SÜREYİ AŞMAMAK LAZIM YOKSA BÖREĞİN KATLARI KAYBOLUYOR


ÜZERİNEDE SIVI YAĞ SÜRÜLÜP FIRINDA PİŞİRİLECEK


AFİYET OLSUN








3 yorum :

  1. selam canim arkadasim,

    börek gercekten harika görünüyor. ellerine saglik. resimlerde harika cikmis. görüsmek üzere banada beklerim...
    www.blogcu.com/kayserimutfagi

    YanıtlaSil
  2. hımm nefis bir börek hem de çok zor değil galiba..ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görünüyor elinize saglıkk

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner