27 Ocak 2007 Cumartesi

BAMYA KIZARTMASI


BAMYA KIZARTMASINI BENDE İLK DEFA DENEDİM TARİFİ TARİF DEFTERİ SİTESİNDEN BULDUM. EŞİM BAMYAYI SEVMEZDİ AMA ODA KIZARTMASINI BEĞENDİ. DEĞİŞİK BİR SALATA ÇEŞİDİ DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
YAPILIŞI:

300 GR İRİ BAMYA

SIVI YAĞ

YOĞURT

SARIMSAK

BAMYALARI YIKAYIP AYIKLIYORUZ. BİRAZ TUZLAYIP BİBER KIZARTIR GİBİ RENKLERİ HAFİF KIZARINCAYA KADAR KIZARTIYORUZ. SRVİS TABAĞINA ALIP ÜSTÜNE SARIMSAKLI YOĞURT DÖKÜP SERVİS YAPIYORUZ.
AFİYET OLSUN

2 yorum :

  1. merhaba Canim,
    Ben de hic denememistim, deneyeyim bari:) Ellerine saglik.
    Not:Bilgisayrim bozuktu, ancak donebildim canim..

    YanıtlaSil
  2. ben de bu akşam denicem inşallah..başka bir sitede un,maden suyu ve yumurtalı bir bulamaça batırdıktan sonra kızartın diyor.. onu deneyen var mı??

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner