21 Aralık 2006 Perşembe

BİSKÜVİLİ MUZLU RULO

GEÇEN AKŞAM MİSAFİRLERİME BU TATLIYI YAPTIM. ÇOK GÜZEL OLDU. BEN MUZLARI HEMEN SERVİSTEN ÖNCE KOYUP SARDIM MUZLAR KARARMADI. ARKADAŞLARIMDA BEĞENDİLER. YAĞ BİRAZ ÇOK GİBİ GELİYOR AMA FAZLA GELMİYOR

1 LİTRE SÜT
1 PAKET MARGARİN
1 SU BARDAĞI UN
1.5 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
DAMLA SAKIZI
1 PAKET BEYAZ PETİBÖR BÜSKİVİ
2-3 ADET MUZ
TARÇIN

YAPIŞMAZ BİR TENCEREDE MARGARİNLE UNU BİRAZ KAVURUYORUZ. SÜT ŞEKER VE DAMLA SAKIZINI EKLEYİP KARIŞTIRARAK KOYULAŞINCAYA KADAR PİŞİRİLİR MUHALLEBİYİ MİKSERLE 3-4 DAKİKA ÇIRPIYORUM.
BÜSKİVİLERİ RONDODA KIYIP ÇOK UN GİBİ OLMAYACAK TEPSİYE SERİYORUZ. ÜZERİNE TARÇIN SERPİYORUZ. HAZIRLADIĞIMIZ MUHALLEBİYİ BÜSKİVİLERİN ÜZERİNE YAYIYORUZ. VE SOĞUMAYA BIRAKIYORUZ. BEN BÜYÜK FIRIN TEPSİSİNE YAPTIM ENİNE 4 BOYUNA 3 PARÇAYA KESTİM KARE PARÇALAR OLUŞTU YARIM MUZU BOYUNA 4 E BÖLDÜM KENARINA KOYUP RULO SARDIM

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner