11 Kasım 2006 Cumartesi

PÜRELİ TAVUK KAVURMA


PÜRELİ TAVUK KAVURMA
2 PARÇA GÖĞÜS ETİ KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ
3-4 TANE ÇARLİSTON BİBER
3 TANE DOMATES
1 ÇORBA KAŞIĞI KEKİK
TUZ

VE EVDE HAZIRLANMIŞ PAPATES PÜRESİ

BU ÇOK KOLAY BİR YEMEK BEN BUNU BİR RESTORANTTA YEDİM ÇOK BEĞENDİM ŞİMDİ EVDE SIK SIK YAPIYORUM ÇOK LEZZETLİ VE DOYURUCU BİR YEMEK OLUYOR
TAVUK ETLERİNİ BİR MİKTAR SIVI YAĞLA KAVURUYORUZ RENKLERİ DÖNÜNCE TUZ, BİBER VE DOMATESLERİ EKLİYORUZ HEPSİ PİŞİNCE KEKİĞİDE EKLEYİP BİRAZ KARIŞTIRIP ATEŞTEN ALIYORUZ
TABAĞA İLK ÖNCE PÜREYİ ÜSTÜNEDE KAVRULMUŞ TAVUKLARI KOYUP SICAK SERVİS YAPIYORUZ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner